Mytimingcards

Vanaf nu verkrijgbaar “Monopoly Fortnite”, engelstalige editie

Deze exclusieve, Engelstalige, editie van Monopoly is ontstaan in nauwe samenwerking met Epic Games en is geïnspireerd op de populaire Fortnite videogame aldus producent Hasbro.

Geen Kalverstraat, maar Tilted Towers. Algemeen Fonds en Kans zijn vervangen door Trap- en Chest cards. In dit spel gaat het er niet om hoeveel je bezit, maar of je blijft leven. Daarom moeten spelers in plaats van geld, health points verzamelen. Bij deze spannende Fortnite-editie van het Monopoly-spel claim je locaties, ga je de strijd aan met tegenstanders en vermijd je de storm om te overleven. Het spel, het ontwerp en de onderdelen van het bordspel bevatten elementen die zijn geïnspireerd op de game Fortnite, waaronder locaties en buitkaarten. In plaats van Monopoly-geld verdienen spelers Health Points (HP).

Kies eerst een personage: er zijn 27 te gekke outfits om uit te kiezen. Dan is het tijd om de strijd aan te gaan. Met de actiedobbelsteen kunnen spelers health packs verzamelen, muren bouwen en hun tegenstanders beschadigen. Iedere keer als een speler langs start komt wordt de storm ontketend. Als je de storm niet vermijdt, verlies je HP. Net zoals bij de videogame wint de speler die als laatste overblijft!

Bevat speelbord, 27 kartonnen outfits met pionnen, 15 stormkaarten, 16 locatiekaarten, 16 buitkaarten, 8 muurkaarten, 1 genummerde dobbelsteen, 1 actiedobbelsteen met etiketten, 110 Health Point-fiches en spelregels.

Let op: Engelse Editie, met Nederlandse handleiding

Het spel is geschikt voor spelers vanaf 13 jaar en is met twee tot zeven spelers te spelen. De richtprijs voor het spel is 26,99 euro.

Klik hier voor een Engelstalige videoreview van Fortnite Monopoly

[maxbutton id=”7″ ]